Auto News Kasmir ei jatka Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa – ”Tanssit on nyt tanssittu”

Muusikko Kasmir ja MTV3 ovat päättäneet, että Kasmir jättää Tanssii tähtien kanssa -ohjelman.

”Taatakseen sekä tanssijoille että työryhmälle täyden työrauhan hän jättää kilpailun kesken”, MTV3:n tiedotteessa sanotaan.

”Viime päivinä syntynyt keskustelu on ohjautunut pois ohjelmasta ja siihen liittyvistä tanssisuorituksista. Tilanteen ja tuotannon rauhoittamiseksi olemme päätyneet yhdessä tähän ratkaisuun”, kommentoi MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

”Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin”, sanoi puolestaan Kasmir päätöksestään. ”Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan. Suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, joille toivon nyt työrauhaa suorituksiinsa.”

Asian ratkaisua valmisteltiin MTV3:ssa kaksi päivää.

Suosittu ohjelma joutui alkuviikosta yleisön arvostelun kohteeksi sosiaalisessa mediassa. Syynä oli tanssikilpailuun osallistuvan muusikon Kasmirin yhteys juontaja Axl Smithin seksivideointia koskevaan oikeusjuttuun.

Brittiformaattiin perustuvasta suosikkiohjelmasta nähdään nyt Suomessa jo kymmenes kausi, ja se on tavoittanut liki miljoona katsojaa.

Kasmir kilpaili kisassa tanssinopettajansa Ansku Bergströmin kanssa. Parin tilalle ei tuoda ohjelmaan uutta tanssiparia.