Auto News Kauppalehti: Cheek avaa yökerhon Helsingin Makkarataloon

Suomen suosituimpiin muusikoihin kuuluva Cheek avaa yökerhon Helsingin keskustaan, kertoo Kauppalehti. Cheekin eli Jare Tiihosen ohella uuteen ravintolaan osakkaiksi tulevat tamperelainen ravintolayhtiö Restamax ja tapahtumatuottaja Kalle Kallonen.

Restamax omistaa lukuisia ravintoloita ympäri Suomea, muun muassa yökerho Circuksen Kampissa. Kallonen on tunnettu Blockfest-festivaalin tuottajana.

Uusi yökerho avataan Kauppalehden mukaan nykyisen Namun tiloihin 31. maaliskuuta. Nimeä sillä ei vielä ole. Yökerhossa tulee olemaan tuhat asiakaspaikkaa sisätiloissa ja satoja terassilla.

”Oman yökerhon avaaminen on ollut ajatuksissa jo melkein kymmenen vuotta, mutta sopivaa hetkeä ja mahdollisuutta ei ole aiemmin ilmennyt”, Tiihonen sanoo Kauppalehdelle.

Helsingin ravintolabisneksessä on viime vuosina yleistynyt malli, jossa ravintolayhtiöt tekevät yhteistyötä tunnettujen henkilöiden kanssa ja saavat siten ravintolansa näyttämään yrittäjähenkisimmiltä kuin ne ovatkaan. Esimerkiksi näyttelijä Ville Haapasalo on vasta avannut Helsinkiin uuden ravintolan yhdessä Restamaxin kanssa.

Ilmiöstä voit lukea lisää tästä HS:n jutusta.